Begynn å spille volleyball

Posted by frida on June 17, 2016
Volleyball

shutterstock_264372911
Har du lyst til å begynne å spille volleyball? Så bra! Volleyball er et lavterskeltilbud som både er morsomt og byr på veldig god trim. Spillet er så enkelt at alle kan begynne å spille det på et eller annet nivå og det krever ikke mye øvelse for å få en god mestringsfølelse. Du kan enkelt finne ut om det finnes en volleyballklubb i nærheten av deg ved å søke på nett.

Organisert eller i vennegjeng

Man må selvfølgelig ikke melde seg inn i en klubb for å begynne å spille, det er også mulig å bare samles som en vennegjeng for å spille volleyball. Det er mange baner som er lagt opp til volleyball rundt omkring i Norge, både innendørs og med sandbunn. Ved å undersøke litt rundt hos treningssentre, idrettshaller og lignende vil du til slutt finne et godt og egnet sted. Om sommeren er det selvfølgelig mulig å spille sandvolleyball på mange strender.

Lavterskel

Det som er så fint med volleyball er at det er, som nevnt tidligere, et lavterskeltilbud. Sporten er uten kroppskontakt og man løper ikke mye at man behøver ikke en sterk kondisjon. Og teknikkene er lette å lære seg med litt trening. Sammenlignet med mange andre idretter får man raskt en fin mestringsfølelse i volleyball noe som fører til at dette er et spill mange kan være med på.