Norske volleyballklubber

Posted by frida on June 23, 2016
Volleyball

shutterstock_54496228
I likhet med andre lagidretter som håndball, fotball og ishockey har også volleyballen sine kjente klubber som er kjent for å gjøre det godt i mesterskap. Men det finnes volleyballklubber over hele Norge, så man kan alltid finne en klubb uavhengig av nivå.

Førde Volleyballklubb

Nå som seriespillet er ferdig kan vi se at Førde Volleyballklubb per dags dato er Norges beste volleyballklubb. De har faktisk tatt «the double» i 2016, ved at de slo Nyborg i seriefinalen. Det betyr at de også er kvalifisert for neste utgave av Champions League. Klubben har tilbud i alle aldersklasser for både kvinner og menn.

Molde Volleyballklubb

Dette er en volleyballklubb med en veldig stor satsing på ungdom. Nettsidene deres oppdateres veldig ofte med opplysninger om prestasjonene til de aldersbestemte lagene. De har også en egen undergruppe for sandvolleyball.

Nyborg Volleyballklubb

Nyborg regnes som Førdes største rivaler og de møttes som nevnt tidligere også i seriefinalen i April. Klubben har produsert og produserer fremdeles mange landslagsspillere, og må dermed nevnes som en av de ledende volleyballklubbene i Norge.

Tønsberg Volleyballklubb

Enda en klubb med stor satsning på barn og unge. I Tønsberg tilbys det trening for alle årsklasser, og de har et veldig aktivt damelag i Mizuno-ligaen. Herrelaget spiller i 2. divisjon.