Volleyballspill

Posted by frida on August 07, 2016
Volleyball

shutterstock_342773063
Selv om det selvsagt er best å spille volleyball aktivt som en idrett, er det også fint å kunne slappe av med et spill på sofaen. Og, som med idretter flest, så finnes det mange spill man kan spille fra PC-en eller på spillkonsollen. Sandvolleyball er en veldig populær sport å spille.

Konsoller

Volleyball kommer nok litt i skyggen av andre lagidretter som fotball, basketball og ishockey når det kommer til utvikling av spill for konsoll, men det betyr ikke at de ikke er der. Faktisk ble det lansert et spill som inneholder volleyball så sent som i år, nemlig Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games. Som man forstår er dette et litt humoristisk spill der man møter de klassiske Nintendo-figurene på tur til årets OL. I tillegg har man Dead or Alive-serien som inneholder mange typer sporter, blant annet sandvolleyball.

Spill online

Av rene online spill finnes det mange med volleyball som tema. Kvaliteten på dem varierer selvsagt, men jevnt over er det brukbar underholdning, slik som Super Volleyball Brazil 2 og Ragdoll Volleyball.

Apper

På applikasjonsfronten er det svært mye å hente for folk som liker volleyball. Beach Volley Pro Lite og Volleyball Champions 2014 er nok de mest populære.